Aura Cleanmax Temizlik Robotu Yayında

Türkiye’nin en mükemmel temizleme sistemine sahip Aura Cleanmax dPlus’ın, yeni web yüzü www.cleanmax.com.tr hizmetinizde.

ihlas temizlik robotu

1996 yılında Türkiye, ev tozlarını ve alerjenlerini suya hapseden sistem olarak bilinen İhlas Temizlik Robotu ile tanıştı. Kendi segmentinde sulu süpürme sistemi olarak anılan bu temizlik robotu, klasik elektrikli süpürgelerde kullanılan bez veya kâğıt toz torbası yerine suyu filtre olarak kullanıyor.

Ev temizliğinde hanımların gözdesi olan Aura Cleanmax, yaşanmaya değer ortamlar üretmeye devam ediyor. Günlük temizlik, derin temizlik, vakumlu temizlik, havalandırma ve kokulandırma gibi temel fonksiyonlarının yanı sıra; yıkama, üfleme, dar alan, petek, perde, mobilya, koltuk, hassas eşyaların temizliği vs. aparatlarıyla ev hanımlarının en büyük yardımcısı durumunda. Özellikle her gün yattığımız yaylı yatakların temizliği Cleanmax dPlus için çok sıradan bir iş. İnsan vücudundan her gün azar azar dökülen deri parçaları ve ev tozu akarları mitelerin en çok sevdiği malzemeler. Böylelikle yatak içinde yuvalanıp yavrulayan gözle görülmeyen bu canlıların tek düşmanı Cleanmax dPlus’tır. Derin dövücüsü sayesinde yatağınız üzerindeki bütün mite ve kirleri suya hapsediyor. Suya yapışan tozlar, kirler bir daha uçamıyor.

Astım ve ev tozu alerjisine sahip hastalar için doktorlar, Aura Cleanmax dPlus’ı öneriyor. Çünkü evlerdeki toz ve akarların kökünü ancak toz torbası yerine su kullanan Cleanmax kazıyor. Suya hapsettiğini kir ve pislikleri bir daha geri vermiyor.

Aura Cleanmax’ın tek yetkili resmi web sitesi www.cleanmax.com.tr ‘dir. Son zamanlarda internette türeyen İhlas Temizlik Robotu ve Aura Cleanmax ile ilgili korsan siteler müşterilerin mağdur olmalarına sebep oluyor. Korsan sitelerden satılan ürünler, İhlas yetkili servislerin envanterine kayıtlı olmayınca yetkili servis ve garanti hizmetlerinden muaf tutuluyor. Müşterilerin mağdur duruma düşmemeleri için Aura Cleanmax dPlus’ın resmi sitesi dışındaki sitelere itibar etmemeleri gerekiyor.